Pages

Wednesday, December 15, 2010

Selamat Bertunang Apit & Yanti

 Hye uolss, lama dah rasanya saya tak menghapdet blog ny.
sorry yer semua
so, bad dated nyer story lar ny nak citer
LAYANNNN

 Alkisah hari Sabtu hari tu 11 December 2010 bersamaan 5 Muharram 1432H
saya join bakal family saya untuk ke Majlis Pertunangan sepupu kepada tunang saya
iaitu si Fitri ataw nama glemer nyer Apit dengan si jantung hati Yanti.
Bawak si saga dan si viva sekali. Mereka kan sedang bercintun
tyme tu saya tolong bawak Cincin & Bunger rampai

Apit & Yanti

tapi  kan disebabkan segan, saya xder amek banyak pic taw
sila lah jamu apa yang ada ny
jom check it out

hantaran kepada pihak lelaki
hantaran untuk pihak perempuan, tak sempat nak amek, sebab dah dibawa masuk ke bilik
tapi kedua-duanyer dengan hantaran berwarna biru.
pihak lelaki membawa 10 dulang dan dibalas 7 oleh pihak perempuan

taraaaaaaa ny lar Yanti si tunang Apit

Ayah Yanti yang Sempoi hanya berkain pelekat

 Diorang ikat tunang hanya 2 bulan okey
bulan 2 dah nak nikah & sanding sekali
Apit ajak saya & Yusof bersanding sama diatas pelamin pada bulan 2 tu nanti siap nak sponsor KAW!!! F.O.C lagi tuuu. tinggal bawak badan jer
tapi kami menolak dengan cara baik. belum bersedia lagi lar Apit. (^_^)

Pada mulanyer diorang tak nak tunang2, nak terus nikah jer
tapi atok cakap, kiter orang melayu ada adat, tunang lar dulu
tu yang diorang bertunang tu, last minute punyer program
tapi ALHAMDULILLAH... semua nyer berjalan dengan lancar

Akhirnyer majlis kami pun beredar dengan segera nyer
dan menekan pedal minyak dengan laju nyer
tapi xder lar sampai nak drift puler
kan saya pemandu berhemah (^_*)
Si Viva hanya mem"follow" si jantung hati nyer Si Saga yang berada dihadapan
mereka pun berluncur terus ke PONTIAN
nak singgah ke Pantai katanyer,
yessszzza saya suka pantai



Bersantai sambil Makan Cendol


okey sambung untuk entry persandingan Ashraf my officematte puler yer..


HASIL NUKILAN INTAN BAIZURA

4 comments:

  1. kan? kalaw ada award, dah dapat dah kat akk award tu.. :)

    ReplyDelete
  2. bluekssss.....;p
    t ktorg dik bradik bg akak award k...haha

    ReplyDelete