Pages

Saturday, December 18, 2010

Gile Seks!!! 0197185441

Tadi dah citer kat Entry Bawah kan yang nak pi mamam kat kedai pakcik saya.
on the way nak amek mamatuk saya, jam kat henpon saya menunjukkan 14.00 terima satu panggilan dari nombor ini  
019-7185441
panggilan yang amat BODOH okey
GILA SEKS PUNYA ORANG

saya tak der save lar plak number ny.
ingatkan salesman lar kan, nak tanyer pasal keje saya
maklumlah henpon baru ny, tak simpan semua number salesman
ada pun kat henpon lama saya

saya pun angkat dengan konfident nyer
antara dialog nyer :- jom check it out

saya : assalamualaikum..
panggilan tak berapa nak clear, radio dah decrease volume pun still tak dengar sebab slow giler suara si bangang ny
saya : hello..tak dengar lar
caller : mendengus-dengus  sambil berkata-kata nak burit...mendengus lagi dan ulang lagi nak burit...dan mendengus lagi
saya : Ape benda ni?????!!!!!!! dan terus matikan talian dengan nada & perasaan yang marah

Ya ALLAH dugaan apakah ini? macam mana lar si bangang ny dapat num fon saya?
aduiiiii pening saya dibuatnyer.betul kata orang, dugaan BERTUNANG itu adalah dugaan yang paling hebat.baru jer 3bulan bertunang.
Semoga ALLAH melindungi saya sekeluarga  dan tunang saya sekeluarga. Semoga hubungan saya bersama tunang kekal hinga ke akhir hayat kami bersama.. ameen..

apalar motif dia buat macam tu eyk...
gersang tak pasal-pasal
BODOH giler..
sesapa yang baik hati sila lar ajar orang itu yer!!!
semoga SI BODOH dapat balasan yang setimpal!!!
doa orang yang teraniaya selalu dimakbulkan... ameen..

kepada CALLER :- Report telah saya buat!!! tunggu lar Tindakan selanjutnyer yer. Orang macam KAU tak boleh dilepaskan!!!!


HASIL NUKILAN INTAN BAIZURA

9 comments:

  1. Slm....
    dah dua entry macam nie saya baca kat dalam blog rakan-rakan kita yang lain...
    sabarlar kak yer...
    apapun.. follow blog nie!

    ReplyDelete
  2. sabar kak...org mcm tu mmg kne ajar...

    ReplyDelete
  3. faris cj : salam.. yeker? nak link diorang..
    tengs for followed blog saya.. akan BW ke sana juge.

    ReplyDelete
  4. ni jer yg saya dpt cari...
    baca lar kat blog nie... lpas 2 buka blog saya plak.. hahahah (promote sket)

    http://kamilace.com/2010/08/serius-ini-memang-celaka.html

    ReplyDelete
  5. kurang hajar betol lah.. geram rasanya.. ckp ja ngan dia.. nak kan?? meh sini potong awk punya..

    anyway.. blog anda memang menarik.. tertarik untuk follow anda..


    aku budak nakal gila

    ReplyDelete
  6. teruknya...
    sabar ya ;)

    follow sini ya.

    ReplyDelete
  7. magrib : tengs sudi memfollow.. :)

    mary ann : tenkiew..

    p/s : akan BW uollsss...

    ReplyDelete