Pages

Monday, January 3, 2011

Sengal Zone : Masuk Bloglist Awak !


Photobucket

hey all nak join segmen Sengal Zone lagi.. mesti tuan empunye blog, jemu kan? hahha...
asik asik muka si intan ny...  suke hati lar  encik deeyaudeen oit.. tu menunjukkan saya komited dan setia dengan segmen2 kamu.. 


Macam biasa la kan, buat entri bertajuk Sengal Zone : Masuk Bloglist Awak !


- Tajuk dah wat dah... cube tengok.. sama kan dengan arahai ny!!!




Letak Official Header kat atas tu beserta link blog Sengal Zone sekali


sudah pun.. cuber lar try test tekan header kat ats tu..kompem terus ker blog empunyer segmen


Ini terbuka pada umum, Non - follower pun boleh join taw !


dah lama dah menjadi follower kamu




Tiada sesi tag mengetag ye !


wahhh!!! oket gak, jadi tiada yang cemburu bute nanty..






Jawab soalan dibawah dengan penuh lemah lembut lagi gemalai :


Kenapa anda nak masuk bloglist Sengal Zone ?

          cam biasa nak jadi buruan polis  blogger-blogger untuk menerjah blog saya dan               
          sekaligus dapat menaikkan trafik jalan raya di blog saya

Sudi tak anda bekerjasama dengan blog Sengal Zone di lain masa?
           Sudi banget..en deeyaudeen nak tak kerjasama dengan blog Intan Baizura Rosli???

Secara jujur , pendapat anda tentang blog Sengal Zone ! ( Ikhlas, jujur ye!)
           Blog yang best, entry yang mantap dan sentiasa ada new entry..Suke Suke Suke.


Okey pada sesapa nak join gak buleyh lar wat semua diatas seperti saya buat tu, then post kan link entri korang ke ruangan komen entri nih 

Jangan Luper taw Tarikh tutup untuk join segmen ni adalah pada 04/01/2011 pada jam 4 petang ! 
















HASIL NUKILAN INTAN BAIZURA

4 comments:

  1. salam kenal..


    http://atehqshe.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. kak... 1st time dyba join GA..
    dyba tag akak.... :)

    ReplyDelete
  3. http://sweetdyba.blogspot.com/2011/01/giveaway-edy-awak-busuk.html

    ReplyDelete