Pages

Saturday, November 27, 2010

Holiday Part 3


hye uolsss, kiter bertemu kembali, untuk entry terakhir holiday saya kali ini..
agak lama untuk habiskan entry ini. maaf ye bz seketika..

nah, hari-hari terakhir kami bersama-sama cuti kali ny.
masa dihabiskan dengan berjalan2 dan menonton wayang citer Harry Potter and The Hallows.

tempat : Jusco Tebrau City...
wayang yang biasa ditonton oleh kami.
apa? xcayer ker? sabor sat naaaa.




hah...ini lar tiket nyer..2person RM28.00
skali skala, apa salahnyer membazir.. amalan syaitan ny.
sila jangan ikut.





sambil menunggu tok masuk panggung, kami pun try lar makan sekrem baskin robbins ny
mak aih... mahal sungguh
RM14.00- membazir lagi..
xpe, skali skala nak merasa..




Keesokan harinya, kami berjalan-jalan ke Giant Tampoi.. 
mencari present tok "Muttaqin" my baby..upsssssss my bff's baby lor..
heheh.tetibe mawu gile kuasa kan?ngee~~




Selepas itu, kami ke warung cendol berdekatan dengan Perling Mall
sajer mawu makan@minum cendol..
1st tyme wooo mam cendol bersama tersayang.
mood :: happy :: lalallala






cheese..
ija my cousin
xmenyempat2 dah.















ini saya dan ija
bile lihat balik tangan yg peace tu, cam tangan ija gak kan
tapi bile lihat 2x, impossible...huhhu


S.E.K.I.A.N 




posted by INTAN BAIZURA

2 comments:

  1. haha..
    buskin robins bebbbbbbbbb!!

    ReplyDelete
  2. (^_*)
    first tyme tu mamam..slama ny, tgok dari jauh jer.

    ReplyDelete