Pages

Thursday, February 10, 2011

Orang Berbudi Kita Berbahasa

Salam 1 Malaysia untuk semua... 
DAN
Selamat Malam semua...
Especially for All of My Followers 

Yerp My Followers!!!

F
.
O
.
L
.
L
.
O
.
W
.
E
.
R
.
S

FOLLOWERS.

Actually, saya cuma nak minta jasa baik followers saya yang saya tak dapat nak follow tu, sila tinggalkan link uollss di entry ni ye.

Saya ni jenis yang memang suke, follow balik kepada sesiapa yang sudi follow blog simple saya ni. Orang tua-tua kata "orang berbudi, kita berbahasa" ye tak???

tapi make sure, uolss nyer blog tu senang untuk diceroboh taw. maklumlah line internet yang saya guna ni terlalu slow di kawasan rumah saya ni.. nak tukar line, tapi under contract.. adeyh... jawabnyer kena tunggu contract habis this upcoming april lar gamak nya... 
YAHOOOOOO!!! tak sabar mau tukar line broadband... YEEEEEHHHHAAA..
.
.
.
Kepada yang ada letak link kat wajah sendiri tu, dapatlah saya follow uolss semua.. tapi pada sesiapa yang tak de letak link tu, susah saya nak menjejaki uolss semua...

Jadi kat kesempatan ni, saya minta jasa baik uolss semua yer...
tenkiew allllssssss...
&
maaf kalau menyusahkan uolsss



sayang uolss semua...


credit to google








HASIL NUKILAN INTAN BAIZURA

6 comments:

  1. salam perkenalan dari widget vlogwalking ^_^

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan... rajin2 lar singgah lagi yer.. ^_^

    ReplyDelete
  3. As salam..:) org berbudi kita berbahasa..me loike that...*salam kenal dear..:)

    http://laydie-dda.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  4. hai awak :) saye da join awak :)http://tayarpancit.blogspot.com/2011/02/dari-manchester-ucapan-terima-kasih.html

    ReplyDelete
  5. tayar pancit : tengs kalaw join..tapi macam takder join jer???

    ReplyDelete